Lisa - vem är det ?

logfriskvds.gif (7683 bytes)

 

wpe4.jpg (4867 bytes)

Jo, Lisa Danåsen Wikström är en glad tjej född 1966, är gift och har 4 barn - Anna född -91 , Johan -93, Lena -95 och Emma -98 år. 

Vi bor i Nacka utanför Stockholm och trivs med livet. Vi lever alla vegetariskt (lacto-  =inkl. mjölkprodukter) och alla är uppvuxna med den kosten (även vi vuxna). 

Vi försöker leva i balans och se en meningsfullhet i livet och hitta en livsstil som är uppbyggande, ger livskraft och glädje. Då kan vi också lättare verka utåt och sprida dessa tankar vidare till familjen och andra. Jag utbildade mig till leg. sjukgymnast i Boden, examen - 87. Jag arbetade några år i Boden och några i Strömstad innan jag flyttade tillbaka till Stockholm. Där har jag varit hemma med mina barn en längre tid och haft lite mindre uppdrag. Sedan 1991 har jag föredrag, kvälls-, weekend- och veckokurser inom aktiv avspänning, egenvård för kropp och själ, stresshantering och liknande för privatpersoner, organisationer och företag.

 

I 1997 startade jag enskild firma Hälsans ABC med sjukgymnastik, centralt i Stockholm och föreläsare för  företag och organisationer inom avspänning, stresshantering samt egenvård. 

Utöver sedvanlig sjukgymnastik är jag speciellt intresserad av avspänning, hållnings- och andningsteknik, egenvård och stresshantering.

Helhetssyn

Individen i centrum

 

Jag är ansvarig för Gullnäsgårdens verksamhet; en ideell kursgård för ökad livskraft, rekreation och medvetenhet utanför Strömstad, på ön Tjärnö, i norra Bohuslän. 

Den verksamheten startade mina föräldrar och det har nu varit årliga sommarkurser med inriktning på andning och avspänning där sedan 1963! Där har jag även en sommarkursvecka i Aktiv avspänning.  Jag sköter Gullnäsgårdens hemsida.

Jag arbetar lite ideellt inom Hälsofrämjandet  på riksnivå med bl.a. Internet och hälsofrågor. Tidigare ansvarade jag för Hälsofrämjandets hemsida och var aktiv i lokala klubben i Stockholm, men det har jag nu fått prioritera bort....

Mina intressen förutom ovanstående är: segling, naturen, fotografera, musik - spela tvärflöjt bl.a., Qi Gong, personlig utveckling och göra hemsidor förstås.

(vänta en stund till så kanske det händer nåt´...)

                                 Åter Lisas Friskvårdssida