|
Om kost och hälsa, vegetariskt :
De gröna alternativen, Anna-Lisa Stenudd och Kåre Engström, Hälsokostrådet 2003.
Grön festmat, Anna-Lisa Stenudd, Hälsaböcker1994.
Grön matglädje, I. von Arronet och A-L Stenudd, Hälsokostrådet 1997.
Mat är bästa medicinen - Naturens eget husapotek från A-Ö, 90-talets bibel för alla som vill äta sig friska. Jean Carper. Forum 1995.
Tillsatser i livsmedel, Statens livsmedelsverk. (tel. 018-17 55 00)
The Scientific Basis of Vegetarianism, William Harris, M.D. ISBN 0-9646538-0-X
HHP - Hawaii Health Publishers1996, 1415 Victoria St., Suite 1106,
Honolulu, HI 96822-3663
Vegankost - en vägledning, (näringslära), Lena Abrahamsson, Hälsokostrådet 1988.Vegetarisk barnmat - för barn under 2 år. Elsa Laurell, Hälsaförlag.
Vegetariska föreningen har även andra böcker om kost och vegetariskt bl.a.
Vegetariska kokboken, Inga-Britta Sundqvist, ICA bokförlag 1990.
Vegetarisk smalmat, Maud Anderberg, Hälsaböcker 1994.
Vitaminer och mineraler för ett friskare liv - De senaste vetenskapliga rönen. Behandlingsterapi vid sjukdom och bristtillstånd. Kost och hälsa. Fakta om vitaminer, mineraler och fettsyror. Matti Tolinen. Bokförl. insikt, Malmö -88.